Beeldschermbrillen op sterkte, ook voor de metaalbranche
Kennisartikel

Beeldschermbrillen op sterkte, ook voor de metaalbranche

icon-timer
4
minuten leestijd

In de metaalindustrie is het gebruik van beeldschermen en digitale apparaten essentieel voor het uitvoeren van verschillende taken. Echter, langdurig werken met deze schermen kan leiden tot oogvermoeidheid, wazig zicht en andere visuele ongemakken. Om dit probleem aan te pakken en het comfort en de productiviteit van werknemers te verbeteren, presenteert het Preventiefonds beeldschermbrillen op sterkte.

Onze beeldschermbrillen op sterkte bieden twee belangrijke voordelen: visuele correctie op maat en bescherming tegen schadelijk blauw licht.

We begrijpen dat elk individu unieke oogcorrecties nodig heeft, daarom kunnen onze beeldschermbrillen op sterkte (of computerbrillen op sterkte) worden aangepast aan de specifieke sterkte van de drager. Of het nu gaat om bijziendheid, verziendheid of een andere visuele afwijking, onze brillen zorgen voor een helder en scherp zicht op elk beeldscherm.

Daarnaast is de metaalindustrie geassocieerd met het gebruik van diverse digitale apparaten die blauw licht uitstralen. Langdurige blootstelling aan blauw licht kan schadelijk zijn voor de ogen en vermoeidheid veroorzaken. Onze beeldschermbrillen zijn voorzien van speciale lenzen die een groot deel van het schadelijke blauwe licht blokkeren, terwijl ze het zicht op het scherm niet verstoren. Dit vermindert oogvermoeidheid en verbetert het visuele comfort tijdens het werken met beeldschermen.

Onze beeldschermbrillen op sterkte, speciaal voor de metaalindustrie, bieden een perfecte combinatie van visuele correctie, bescherming tegen blauw licht en duurzaamheid. Door het comfort en het scherpe zicht dat ze bieden, kunnen werknemers zich beter concentreren op hun taken, verminderen ze klachten en dragen ze bij aan een verbeterde productiviteit.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat je medewerkers optimaal presteren met gezonde ogen en helder zicht!

Meld je vrijblijvend aan bij het Preventiefonds, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bijdrage vanuit het Preventiefonds voor beeldschermbrillen op sterkte

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk het Preventiefonds opgericht om werknemers en werkgevers in de metaalsector te voorzien van de juiste preventieve middelen.

Vanuit het Preventiefonds ontvang je een basisbijdrage op de netto leveranciersprijzen van beeldschermbrillen op sterkte. Deze basis bijdrage betreft een korting van 50% tot een maximum van € 100,-.

Voor iedere medewerker met een collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis ontvang je nog een extra budget van €125,-per drie jaar (dit is ook van toepassing wanneer jezelf in het collectief verzekerd bent).

Dit budget kun je inzetten voor nog meer voordeel op de diverse preventiemiddelen en het is in te zetten voor alle medewerkers, ook als ze niet verzekerd zijn in de collectieve Metaalunie zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Belangrijkste punten
preventiefonds-plus-icon

Beeldschermbrillen op sterkte zorgen voor een helder en scherp zicht op elk beeldscherm.

preventiefonds-plus-icon

Beeldschermbrillen op sterkte blokkeren een groot deel van het schadelijke blauwe licht dat je schermt uitstraalt.

preventiefonds-plus-icon

Beeldschermbrillen op sterkte verminderen klachten en dragen bij aan een verbeterde productiviteit.

preventiefonds-logo

Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen en diensten beschikbaar aan werkgevers en werknemers in de metaalsector. Het doel is dat werknemers gezond en veilig aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken.

Gratis aanmelden
icon-phone
085 065 6730
Ma - Vr, 08:30 - 17:00