Bestel nu gecertificeerde steunzolen voor veiligheidsschoenen
Nieuws

Bestel nu gecertificeerde steunzolen voor veiligheidsschoenen

icon-timer
4
minuten leestijd

Bij het Preventiefonds begrijpen we het belang van goede preventiemiddelen voor je medewerkers en bieden we gecertificeerde steunzolen op maat aan. Deze steunzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met Livit Orthopedie BV en voldoen aan de strenge wettelijke eisen.

Het Preventiefonds benadrukt het belang van goede preventiemiddelen voor medewerkers en biedt nu gecertificeerde steunzolen op maat aan. Volgens de statistieken draagt één op de tien medewerkers steunzolen. Deze moeten alleen in combinatie met gecertificeerde veiligheidsschoenen gedragen worden. De gecertificeerde steunzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met Livit Orthopedie BV en voldoen aan de strenge wettelijke eisen voor veiligheidsschoenen en steunzolen.

Leden van het Preventiefonds kunnen nu via de bestelportal gecertificeerde steunzolen aanschaffen en ontvangen een voordeel van € 131,00 op de gangbare aanschafwaarde. Het Preventiefonds roept werkgevers op om de gezondheid van hun medewerkers te beschermen en problemen te voorkomen door gecertificeerde steunzolen op maat aan te schaffen. Voor meer informatie en bestellen kunnen leden van het Preventiefonds terecht op de bestelportal van het Preventiefonds.

Belangrijkste punten
preventiefonds-plus-icon

Preventiefonds biedt de mogelijkheid om gecertificeerde steunzolen voor veiligheidsschoenen te bestellen

preventiefonds-plus-icon

Eén op de tien medewerkers draagt steunzolen

preventiefonds-plus-icon

Bestel nu via het Preventiefonds en ontvang een voordeel van € 131,00

preventiefonds-logo

Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen en diensten beschikbaar aan werkgevers en werknemers in de metaalsector. Het doel is dat werknemers gezond en veilig aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken.

Gratis aanmelden
icon-phone
085 065 6730
Ma - Vr, 08:30 - 17:00